Menü Bezárás

Napelem

Tisztelt Érdeklő!

Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával és ajánlatot adhatunk Önnek napelemes áramtermelő rendszer megvalósítására.

Teljeskörű szolgáltatásunk tartalmazza a rendszerével kapcsolatos tervezést, beszerzést, szállítást, telepítést, csatlakozási- és egyéb ügyintézést. Önnek nincs teendője és utólagosan felmerülő költsége se lesz a rendszerrel kapcsolatban.

A környezetvédelem napjaink egyik kiemelkedően fontosságú kérdése. Az általunk kínált napelemes rendszer megrendelésével Ön is jelentős mértékben hozzájárul környezetünk megóvásához. Nullázza le villanyszámláját napelemes rendszerrel!

Ajánlatunkban már a legújabb Solar Maxima cellasor-optimalizált napelemek találhatóak. A hagyományos rendszer és a Solar Edge rendszerek esetében is a részleges árnyék is jelentősen tudja csökkenteni a rendszer hozamát, mivel az árnyékolt felület teljesítmény csökkenése negatív hatással van az egyébként napsütötte napelemek termelésére. Például a felhő félig árnyékot vet, szennyeződés kerül a napelemre, stb. A cellasor-optimalizált napelemeknél viszont ez a csökkenés nem hat ki a többi panelre, így ezek hozama meghaladja a hagyományos rendszerekét. Ezen kívül a hagyományos rendszereknél egy inverter csak két munkaponttal rendelkezik, így a hagyományos panelekkel történő telepítés maximum két eltérő tetősíkon történő telepítést tesz lehetővé, míg a Solar Maxima cellasor optimalizálással ellátott napelemek esetében az összes tetőfelület igénybe vehető, az aktuálisan gyengébb hozamot termelő oldal nem húzza vissza a többi oldal teljesítményét. A táblázatban szereplő rendszereink a munkapontban megjelölt db-számú cellasor termelési nagyságot tud kezelni. Ez sokszorosa a legkisebb rendszerek esetén is a hagyományos 1-2 munkapontos rendszerekének.

A fentiek alapján Solar Maxima rendszereink a normál 1-2 munkapontos rendszerekhez képest, szélsőséges esetekben (pl egy panelra árnyék vetül) többszörös termelést tudnak hozni. Átlagosan éves szinten ez kb 20% többletet is tud jelenteni!

Ezzel a rendszerrel tudja kihozni tetőfelületéből a maximális energiatermelést, más rendszerekhez képest!

A jelenlegi fogyasztás kiváltására válassza ki a havi villanyszámlája értékét és a hozzá tartozó szükséges fázist és ampert jelző oszlopban tudja ellenőrizni, hogy ez az Ön bejövő áramerősségének megfelelő-e. A felszerelendő napelemes rendszerhez szükséges fázis és áramerősség bekötés nem lehet nagyobb mint a jelenleg Önnél bekötött. Amennyiben nagyobb napelemes rendszert szeretne, akkor az áramszolgáltatójától többlet áramot – ampert kell igényelnie, melynek külön díja van az áramszolgáltató felé. (4.572.- Ft/Amper). Csatlakozási díj mentesen járó áramerősség 1x32A , ha ennél kevesebb van Önnek, akkor csak igényelnie kell, és többletfizetés nélkül bővíti az áramszolgáltató 1x32A-ig. Pl. ha Önnek 1x32A bekötése van, de nagyobb napelemes rendszert szeretne, mint 5,3 kWp, akkor 3x16A-re kell váltania, ami 16A x 4.572.-Ft (73.152.-Ft) többletterhet jelent, amelyet az áramszolgáltató részére kell megfizetnie, de ezután lehetséges akár 10,3 kWp napelemes rendszert is felszerelnie, mellyel későbbi többletfogyasztás (pl. klíma felszerelés, elektromos autó töltés) fedezésére szolgáló többlettermelést tud létrehozni.

Napelemes rendszereinkre igényelhető az 50%-os, maximum 3 millió forintos állami támogatás!

Az árajánlat tájékoztató jellegű, cserépfedésű (kiv. hódfarkú) tető esetén és a napelemek egy síkban, egy tetőfelületre történő elhelyezés esetén érvényes. AC nyomvonal max. 10fm, DC nyomvonal max. 10 fm DC oldali tűzeseti leválasztás nélkül. Amennyiben 3 fázisú betáplálás van, az 1 fázisra megengedett visszatáplálás 1fázisú inverter esetében 2500W. E feletti teljesítménynél 1 fázisú inverter esetében az áramszolgáltató egyedi elbírálás alapján engedélyezi a rendszert. 3 fázisú invertert természetesen engedélyez 3 fázis megléte esetén. 1 fázis megléte esetén a maximális engedélyezhető rendszer (inverter) 5000W. 3fázisú rendszert már 3000W-tól tudunk biztosítani. Az inverterre 5 év gyártói garancia vonatkozik, melyet lehet bővíteni. A kívánt rendszerhez szükséges teljesítmény meglétéről, esetleges mérőóra szabványosításról, érintésvédelmi felülvizsgálatról, villámvédelmi terv készítésről vagy annak módosításáról minden esetben a tulajdonosnak kell gondoskodnia. Ezt az árajánlat nem tartalmazza.

Megrendeléskor fizetendő a bruttó bekerülési ár 30%-a, a fennmaradó részt a rendszer átadását követően kell kiegyenlíteni.
Ajánlatunk 30 napig vagy 365 Ft/€ árfolyamig érvényes.
Az általunk telepített teljes rendszerekre 5 év garanciát (jótállást) vállalunk. Mindezek együtt garantálják, hogy az általunk kivitelezett és karbantartott rendszerek a legnagyobb hozamot biztosítsák a rendszer teljes élettartama alatt.

Várjuk kérdéseit vagy jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: info@energiapalyazat.hu
Tel: +36 30/ 6 516-516

Napelem típusa

Solar Maxima 325W

Kristály típusa

mono

Optimalizálás típusa

Maxim cellasor optimalizálás

Optimalizálás mennyisége

3 rész / panel

Termékgarancia

15 év

Teljesítménygarancia

25 év

Napelemes rendszereinket az alábbi linken érheti el, és kaphat a kivitelezésre árajánlatot.
www.napelemuzlet.hu